Hinauspalvelu 24/7

Monipuolinen, 24H tiepalvelu Espoo, Vantaa, Helsinki

Loppuiko löpö? Ajoitko ojaan? Puhkesiko rengas? Jos matka syystä tai toisesta keskeytyy, käänny oitis ammattilaisen puoleen! Hinauspalvelu Timo Immosen tiepalvelu Espoon, Vantaan ja Helsingin seuduilla auttaa autoilijoita nopeasti.

Tien päällä sattunut ongelmatilanne iskee yleensä yllättäen. Kun suunniteltu aikataulu pettää ja koko päivän suunnitelmat menevät uusiksi, on kuljettaja syystäkin hermostunut ja miettii, mitä pitäisi tehdä. Soita silloin meille numeroon 040 166 3636 – kartoitamme tilanteen ja lähdemme parhaimmassa tapauksessa saman tien ajamaan paikalle. Samassa puhelussa voimme neuvoa mahdollisia itse tehtäviä aputoimia ja muistuttaa esimerkiksi tarkistamaan menopelisi vakuutusehdot sillä aikaa, kun odotat autoamme saapuvaksi. Meiltä onnistuu tarvittaessa myös hinaus!

Immosen Timon tiepalvelu ei jätä pulaan

Me tiedämme oikeat toimenpiteet silloin kun soitat tien päältä rikkinäisen auton vierestä. Kerromme asioiden etenemisen jo puhelimessa ja rauhoitamme hätääntyneen mielen. Harmistuksen keskellä auttaa kun tietää, että ammattilainen ottaa ohjat pian käsiinsä. Autamme sinua myös jälkiselvittelyissä; mikäli vakuutuksesi korvaa hinauspalvelun, autamme papereiden täyttämisessä ja oikean korjaamon löytämisessä. Vakuutusyhtiöiden linkit löydät täältä. Meillä on myös laaja yhteistyöverkosto eri korjaamoiden ja rengasliikkeiden kanssa, joten autosi saa oikean avun.

Voimme auttaa kaikissa tavallisimmissa ongelmissa aina bensan loppumisesta

Rengasrikko

Puhjennut rengas saadaan korjattua paikan päällä tai auto voidaan tarvittaessa toimittaa rengasliikkeeseen.

Auto tiellä

Käynnistysapu

Uusien autojen elektroniikka on herkkää ja mutkikasta. Väärin annettu apuvirta saattaa pahentaa ongelmia, ellei tiedä, mitä on tekemässä. Pyydä aina ammattilainen apuun, niin säästytään turhilta lisävahingoilta.

Bensa tai diesel loppu

Me tuomme tarvittaessa mukanamme pienen määrän polttoainetta, jotta matkasi voi jatkua lähimmälle huoltoasemalle.

Auto ojassa

Ojaanajoon ei voi ennalta varautua. Siksi onkin tärkeää, että saat avun mahdollisimman pian. Lähetämme lähimmän hinausauton paikalle, jotta matkasi jatkuisi mahdollisimman nopeasti.

Hinausauto Espoo