Hinauspalvelu 24/7

Auton hinaus Espoo, Vantaa ja Helsinki

Auton hinaus ei yleensä ole sen tilaajalle kovin miellyttävä tilanne. Kun ajokki on syystä tai toisesta sanonut itsensä irti, koko päivän ja pahimmassa tapauksessa useammankin päivän kuviot menevät täysin uusiksi.

Kun tarvitset hinausta, soita Hinauspalvelu Timo Immoselle numeroon 040 166 3636. Hinaus Espoon, Vantaan, Helsingin ja muunkin pääkaupunkiseudun alueella onnistuu 24/7. Hinausautomme pystyvät kuljettamaan henkilöautot ja pakettiautot, moottoripyörät ja mopot sekä kevyet työkoneet. Ymmärrämme nopeuden merkityksen, kun asiakas odottaa tienposkessa hinausta. Erityisesti silloin, kun säätila on huono, nopeasti saatava apu on ensisijaisen tärkeää. Teemme aina kaikkemme, että sekä kuljettaja että matkustajat pääsisivät jatkamaan matkaansa mahdollisimman sujuvasti ja turvallisesti. Toimimme myös tiiviissä yhteistyössä vakuutusyhtiöiden ja korjaamoiden kanssa.

Tilaa auton hinaus – hinta ajan & työn mukaan

Hinauksen voit tilata kaikkein nopeimmin puhelimitse. Hinauksen hinta on aina tapauskohtainen riippuen siitä, kuinka kaukana olemme asiakkaasta. Mikäli satumme olemaan kohteen lähellä tai ajamassa juuri siitä ohi, voi hinauksen hinta olla hyvinkin edullinen! Muissakin tapauksissa hintamme ovat alan normaalia tasoa – autoilijalla kun on jo tarpeeksi kiusaa siitä, että matkanteko keskeytyi.

Hinauspalvelun voit maksaa yleisimmillä maksutavoilla:

  • Käteinen
  • Pankkikortti
  • Visa
  • Visa Electron
  • Maestro
  • MasterCard

Ajoneuvovakuutuksesi kattaessa hinauspalvelut, huolehdimme korvauksen puolestasi vakuutusyhtiöltäsi. Muista tarkistaa vakuutuksesi kattavuus jo ennakolta – tavallisimpien vakuutusyhtiöiden linkit löydät täältä. 

Luotettava hinauspalvelu 24h vuorokaudessa

Nopeus on valttia ja aika on rahaa – siksipä hinauspalvelumme päivystää 24h vuorokaudessa koko pääkaupunkiseudun alueella. Hinausauto saapuu pikaisesti paikalle ja hinaa ajokkisi joko suoraan korjaamolle tai muuhun osoittamaasi paikkaan. Hinauspalvelun lisäksi palveluihimme kuuluu tiepalvelu, jonka puitteissa tarjoamme muun muassa käynnistysapua, ojasta vedot ja renkaan vaihdot niin, että pääset takaisin tien päälle jatkamaan turvallisesti matkaasi.

Hinauspalvelu Espoo