Hinausauto 24/7

Soita paikalle hinausauto! Espoo, Vantaa ja Helsinki

Kun tarvitset hinausauton nopeasti paikalle, soita Hinauspalvelu Timo Immoselle. Numeromme on 040 166 3636, josta saat meidät kiinni 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

Kalustoomme kuuluu kolme jämäkkää hinausautoa, joilla operoimme koko pääkaupunkiseudun alueella. Hinauspalvelu Timo Immosen hinausauto Espoon, Vantaan ja Helsingin seudulla onkin tuttu ja turvallinen näky kaikille alueen autoilijoille! Hurautamme hätiin mahdollisimman ripeästi; jos satumme olemaan lähellä paikkaa, jonne menopelisi on hyytynyt, pääsemme paikalle hyvinkin pikaisesti. Kun on tilattava hinaus, hinta tietysti mietityttää. Taksamme ovat normaalia alan keskitasoa, ja lopullinen hinta määräytyy tapauskohtaisesti etäisyyksien ja hinaukseen menevän ajan perusteella. Kysäise hinta-arviota vaikka heti hinausta tilatessasi ja muista, että jos autosi vakuutukset ovat riittävän laajat, voi vakuutusyhtiösi korvata koko lystin.

Voimme hinata seuraavat kulkupelit:

  • henkilöautot
  • pakettiautot
  • mopot
  • moottoripyörät
  • kevyet työkoneet

Palveluihimme kuuluu myös tiepalvelu, joka palvelee niinikään 24H vuorokaudessa.

Hinausauto
Rikkoutunut auto

Hinausauton hytissä jo yli 40 vuotta

Hinauspalvelu Timo Immonen on perustettu vuonna 2006, mutta hinausauto on yrittäjälle tuttu jo huomattavasti pidemmältä ajalta. Ensimmäisen kerran mies kipusi hinausauton ratin taakse jo 14-vuotiaana, kun sai autella kummisetänsä hinausfirmassa ja valvotusti peruutella hinausautoa talliinsa.

Ajokortin saatuaan Timo jatkoi kummisedällään kesätöissä, kunnes tie vei kouluttautumaan autoteknikoksi ja valmistumisen jälkeen autokorjaamon leipiin. Kellokortin leimaama työelämä ei miehelle kuitenkaan maistunut, ja kun kummisetä kysyi jälleen avuksi yhden työntekijän lähdettyä, Timo lupasi hypätä väliaikaisesti hinausauton hyttiin yhden talven ajaksi. Tuo ”yksi talvi” venyikin 27 vuodeksi, ja yrittäjän omia sanoja lainaten: mikään ei ole niin pysyvää, kuin väliaikaisuus.

Yli 40 vuotta hinausalalla olleena yrittäjää viehättää vieläkin työn vapaus. Kun aamulla starttaa auton moottorin, ei koskaan tiedä, mihin tie vie ja mitä päivä tuo tullessaan. Työpäivät sujuvat ihmisiä auttaen ja uusia reittejä ajellen – mikäpä sen mukavampaa?

Hinauspalvelu Timo Immonen on luotettava, ystävällinen ja aidosti kokemuksella palveleva hinausyritys. Ota yhteyttä, kun hinaustarve yllättää!

Autonhinaus
Soita paikalle Timo Immonen